Grillark: Garantert saftig grillmat

Grillark: Garantert saftig grillmat

Publisert den 05.06.2020 av Atero AS

Plages du med tørr kylling og laks som henger seg fast på grillen?

Grillsesongen er et høydepunkt for mange, men ingenting er verre for en grillentusiast enn å endelig ha klartgjort grillen for sesongen, kjøpt masse god grillmat, dekket på bordet ute for å ha en hyggelig stund sammen med familie og venner, for så å bli misfornøyd med grillmaten.

 

Slik fungerer Cookina grillark

Med Cookina grillark er du garantert saftig og god grillmat. Grillarket er laget med et non stick-belegg som er 5 ganger dypere enn de fleste non stick-stekepanner og har derfor lang levetid. Grillarket kan vaskes og brukes om og om igjen. Det setter seg ikke smak eller lukt fra tidligere grilleventyr.   

Grillingen kan også bli sunnere, da du ikke trenger å bruke olje. Dersom du ikke er så opptatt av akkurat dette, er et annet godt argument at du enkelt kan legge over sauser og marineringer direkte mens du griller, uten fare for at noe svir seg på grunn av flammer som blusser opp.   

 

Hva med grillmerker og aroma?

Selv om du bruker Cookina grillark trenger du ikke si farvel til de lekre grillmerkene som risten lager. Du unngår faren for å brenne maten som følge av plutselige flammer som kommer av dryppende fett og marinader, men på grunn av den gode varmeoverføringen i grillarket kan du likevel nyte grillmat med de gode, gamle grillmerkene og den deilige grillaromaen. 

Som du ser på bildet under er grillmerkene fremdeles inntakt, men maten brenner seg ikke fast når man bruker Cookina grillark, slik som kyllingen har gjort på høyre side. 

 

Enkel rengjøring av grillark

Dersom du nå sitter og tenker: Dette er sikkert noe herk å vaske, kan jeg ikke bare bruke aluminiumsfolie? Se på dette regnestykket:  

Ifølge Cookina selv kan et grillark i løpet av sin levetid erstatte over 30 timetersruller med aluminiumsfolie. Og rengjøringen er enkel som bare det. Skyll det i såpe og vann og bruk den vedlagte skrubben til de verste flekkene, eller putt det rett i oppvaskemaskinen. 

 

Noen grillark-tips på tampen 

1. Grillarket kan klippes i mindre stykker for å hindre at man blokkerer all varme på grillen, eller om man skal ha allergikere på besøk og vil holde ulike råvarer adskilt.

2. Har du en gammel grill som det ikke fristende å ta i bruk, men heller ikke budsjett til å kjøpe ny akkurat nå? Legg et Cookina grillark på risten og den føles som ny.

3. Om du faktisk har investert i ny grill, men har lyst å holde den ren og pen lenger, hjelper grillarket deg med dette.

4. Cookina grillark tåler temperatur opp til 288 grader og gir best resultat ved grilling på lav til moderat varme.

 

Overbevist? I så fall finner du Cookina grillark i Atero sin nettbutikk her.

Psst: Er du ordentlig grillfan? Da bør du kanskje også sikre deg Cookina grillpose også.